Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Știri

Care sunt caracteristicile fiecărui sistem de mașină masca de avion?
Timp de eliberare: 2020-08-14 15:58:59  Recunoscute: 1

Care sunt caracteristicile fiecărui sistem de mașină masca de avion?


Caracteristicile fiecărui sistem al mașinii cu mască plană sunt următoarele:


Sistemul de pliere


Unu.Inserează dispozitiv de pliere, ușor de reglat și reglat


Doi.Roata de sudare cu diametrul mare poate reduce efectiv deformarea produsului.


Sistemul automat de alimentare


Unu.Cadrul aliajului de aluminiu, solid și frumos, pentru a asigura dimensiunea produsului finit este precisă;


Doi.Materiale din oțel inoxidabil, reglabile de la stânga la dreapta;


Trei.Roata de tensiune este setată pentru a ajusta tensiunea țesăturii, astfel încât să asigure în mod eficient frumusețea și netezimea produsului finit;


Patru.Grup independent de transport nazal, convenabil pentru ajustare și întreținere.


Sistem de etanșare termică ultrasonică


Unu.Forma din aliaj de titan, atunci când majoritatea fabricanților de mașini masca folosesc aliaj de aluminiu, Masă a furnizat și a pledat în mod activ clienții pentru a utiliza mucegai din aliaj de titan, deoarece, în comparație cu aliajul de aluminiu, este ușor de oxidat și de spart, care nu este potrivit pentru o funcționare pe termen lung și o durată scurtă de viață.


Doi.Traducător cu ultrasunete importat, standard internațional de frecvență 20K, ieșire mai puternic și mai stabil; plus două seturi de sistem ultrasonic, asigură în mod eficient calitatea sudării produselor.


Trei.Programul PLC controlează mișcarea întregii mașini pentru a reduce dificultățile de funcționare ale utilizatorilor.


Sistemul de descărcare


Unu.Formarea a două piese de produse la un moment dat pentru a îmbunătăți viteza de producție


Doi.Poziția de descărcare a produsului, stivuire automată, convenabil pentru finisare și stivuire de produse finite, economisirea de timp și de muncă pentru sudarea urechii în procesul următor.


Întreaga maşină are o performanţă stabilă, o viteză de producţie reglabilă continuu, o eficienţă ridicată a producţiei, până la 160 piese pe minut, o numărătoare convenabilă şi precisă, o rată mare de utilizare a materiilor prime, o exploatare simplă şi convenabilă şi o ajustare, un grad ridicat de automatizare şi o reducere eficientă a costurilor de muncă.


Acum puteți cumpăra cea mai bună mașină de mască plană de mare viteză de la Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Aparat automat de protecție a avioanelor de mare calitate, select material excelent și35353535;116;ion, consultarea experților este caracteristica noastră, vă puteți asigura că veți cumpăra automat mașină cu mască de avion de mare viteză.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. este unul dintre producătorii profesioniști de echipamente inteligente din China.Sunteţi bineveniţi să achiziţionaţi şi să angro utilaje fabricate în China din fabrica noastră.


Anterior: Caracteristici ale mașinii cu ma...

Următor →: No