Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Știri

Clasificarea și domeniul de aplicare principal al mașinii cu mască plană
Timp de eliberare: 2020-08-14 15:59:15  Recunoscute: 2

Clasificarea și domeniul de aplicare principal al mașinii cu mască plană
Masca față este împărțită în două straturi de mască țesătură nețesută, trei straturi de mască țesătură nețesută și patru straturi de mască de carbon activat.


Dimensiune: 17.5; 9.5cm (adult), 15 ’huse 215; 9cm (copil).


Material brut cu mască plană: mască cu două straturi: țesătură nețesută, coaste de nas, cârlig de ureche.


3-strat masca: țesătură nețesută, coaste de nas, cârlig ureche, bumbac filtru (hârtie filtru).


Activată mască de carbon: țesătură nețesută, nervul nasului, cârligul urechii, bumbacul de filtru (hârtie de filtru), pânză de carbon activă.


Clasificarea măștilor de plan: ureche exterioară cu mască plană, ureche interioară cu mască plană, masca de tip bandaj


Principalul domeniu de aplicare al măştii de avion: masca elastic ă pentru ureche este utilizată în principal în fabrica de produse alimentare, fabrica de instrumente electronice, fabrica farmaceutică, salon de frumuseţe, asistenţa medical ă de familie, etc. Masca de bandaj este utilizată în principal în industria medicală şi medicală, în special în chirurgie.


Acum puteți cumpăra cea mai bună mașină de mască plană de mare viteză de la Dongguan caiao Machinery Co., Ltd. Aparat automat de protecție a avioanelor de mare calitate, select material excelent și35353535;116;ion, consultarea experților este caracteristica noastră, vă puteți asigura că veți cumpăra automat mașină cu mască de avion de mare viteză.Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd. este unul dintre producătorii profesioniști de echipamente inteligente din China.Sunteţi bineveniţi să achiziţionaţi şi să angro utilaje fabricate în China din fabrica noastră.

Anterior: Abilități de depanare a mașinilor

Următor →: Caracteristici ale mașinii cu ma...