Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Știri

Abilități de depanare a mașinilor
Timp de eliberare: 2020-08-13 18:32:47  Recunoscute: 2

Abilități de depanare a mașinilor
Porniți întrerupătorul de pornire și comutatorul de alimentare, iar lumina încorporată a întrerupătorului este pornită. Reglați presiunea aerului. Supapa de presiune a aerului se află sub bancul de lucru. Deschideți ușa echipamentului pentru a vedea supapa de presiune a aerului. Reglați presiunea în funcție de situația reală.
Masina de masca este o țesătură nețesută din mai multe straturi prin presare la cald, pliere, sudare cu ultrasunete, tăiere a deșeurilor, sudura fasciculului cu fascicul de nas și alte procese pentru a produce o varietate de măști cu anumite performanțe de filtrare. Echipamentul de mască nu este o singură mașină, ci are nevoie de cooperarea mai multor mașini pentru a finaliza diverse procese diferite.


Masina automata de masca urechii interne adopta metoda de sudare cu ultrasunete. Când masca este mutată în poziția de procesare, poate fi folosită pentru a suda masca urechii interne, unda ultrasonică este generată automat, care formează micro amplitudine și vibrații de înaltă frecvență pe banda de ureche și o transformă instantaneu în căldură, se topește material care urmează să fie prelucrat și, în final, face ca urechea să se lipească permanent sau să fie încorporată în partea interioară a corpului măștii. Este ultimul proces de procesare a producției de măști cu bandă de urechi. Un singur operator este obligat să plaseze corpul măștii bucată cu bucată în discul de mască, iar acțiunea de urmărire este finalizată prin funcționarea automată a echipamentului Standby.


Anterior: Cum ar trebui să debuăm aliment...

Următor →: Clasificarea și domeniul de apli...